top of page

Om Massagen

Alle massage former forgår på professionel massage briks og med kompetente hænder og velduftende massage olier og afslappende musik til at skabe en tryg og atmosfære.

Du skal som kunde bare nyde det 100% og jeg vil gøre mit til at du får den bedst mulige oplevelse.

Det er uanset om du vælger kropmassage for velvære spændinger eller smerter eller tantra eller yoni.

Kropsmassage for smerter , spændinger eller wellness

Du får kropsmassage af de steder du har spændinger eller smerter i en fuld time og med varme olier og behagelig musik hvis det er wellness så er det en kropsmassage i en time hvor der bliver masseret ryg nakke og ben og arme på for side og bag side og balder.

Yoni Massage /Tantra

Er massage af vagina og kommer, fra sanskrit yoni = vagina

det er en grundig massage af vagina udvendig indvendig af skede væg livmor hals og g punkt, klitoris og venusbjerg indre og ydre skamlæber.

Der er fuld kropsmassage og der kan forekomme orgasme en eller flere men orgasmen er ikke målet her. Denne massage er en del af det tantra universet.

man kan sige at jeg har sammen sat alm kropsmassage med den tantriske massage jeg kan og yoni massagen jeg har lært Derfor navnet holistiskkropsmassage som betyder helhed.

Under punktet om mig er der forklaret alt det massage er godt for både wellness smerter og spændinger og tantra,yoni massage og meget mere om mig.

bottom of page