top of page

Om Mig

Jeg er 45 år jeg har givet massage i over 25 år og har mange forskellige kurser inden for forskellige former for massage. Jeg kan traditionel alm kropsmassage for spændinger ,smerter og wellness.

Tantra Yoni massage til kvinder (yoni = vagina)

Holistisk=helhed

Jeg har også uddannelse som pædagog og fitness instruktør og kostvejleder.

Ideen bag Massage formen

Jeg har sammen sat denne form for massage gennem de mange kurser jeg har taget og samlivet med min kone.

Som jeg skriver øverst er massage en helheds oplevelse for både krop sjæl og hjerne derfor holistisk hvor jeg tænker kroppen som en helhed hvor jeg ser på sammenhæng mellem det psykiske og det fysiske i kroppen når jeg behandler.

jeg er redskabet til dig så du kan få din egen sanselige oplevelse om det så er massage for smerter spændinger eller bare wellness.

Tantra eller Yoni massage.

yoni massagen Tantra lærte jeg i forbindelse med mit samliv med min kone for at kunne give hende nye og andreledes massage oplevelse og fordi hun havde et traume som gav visse blokeringer. Massagen kan hjælpe på mange problemer for par eller enlige der oplever blokeringer eller trauma så giv sig selv denne oplevelse..

Tantra og Yoni Massage for kvinder

Den vil give dig fornyet energi og de ting den ellers kan hjælpe på er listet overfor.

Jeg har der for sammensat en sanselig krops massage med yoni massage for at du som kvinde får det fulde udbytte, af de tantra massage former.


Du skal bare give slip på tankerne i hovedet og give dig selv lov til at være i selve oplevelsen af at være i dine sanser og føle alt der sker i din krop og du vil i yoni massage opleve orgasmer på mange flere planer og styrke og intensitet end du er vant til du vil også opleve at få flere efter hinanden.


Jeg er kanalen der får din hjerne og krop til at tænke andreledes omkring din egen seksualitet og potentiale og livsglæde som kvinde og kunne udnytte energien fra en orgasme når du har brug for det uden at havde sex først.

Massagen forgår med hænderne og yoni massagen er en massage af vagina både uden på og inden i men det er ikke målet i sig selv at få orgasme det er at mærke sig selv og være i ren velvære uden at andre forventer noget til gengæld.


Yoni massagen jeg giver er en form der er udviklet af Mikala Riedl som har studeret tantrisk massage og yoni massage på Dimond Lotus Institut i Berlin.

Hun har raffineret yoni massage formen som er blevet udviklet af Annie Sprinkle og Joseph Kramer.

Hun Ser den som en healende ting for kvinden som finder ud af sin egen seksualitets mysterier som igen giver mere energi i hverdagen og i alle livets aspekter.

Denne form er også tænkt fra hendes side at nedbryde de barriere der er omkring seksuelle zoner som skam og skyld som jo gør at vi som individer forhindre os selv i at udtrykke os selv på alle planer i livet.

Massagen af Yoni (Vagina) er hos Mikala og det jeg har lært at kvinder gennem massagen kan overvinde disse barriere og derved komme i kontakt med deres inderste kerne og dybeste kvindelig natur.


Massagen er heller ikke bare en brug af ren teknik men også bevidst styring af energistrømmene i kroppen gennem dyb vejrtrækning og visualisering.

Det giver kvinden mulighed for, at få energi til chakraene og derved rense sig selv og få følsesmæssig healing og frigive de traumatiske smerter der tit er i yoni.

Hvis du som kvinde kan komme i kontakt med din yoni energi kan du få orden på hele din tilværelse.



Tantra massage er lært af Susanne Mikella Veierbæk noget der hedder tantra for livet Hun er også sexolog og parterapeut fra livsglæde centret i Roskilde.



Hele ideen bag denne massage er at du som kvinde får fjernet blokeringer der hæmmer energien og derved give dig større velvære og seksuelt potentiale.



Hvis du har svært ved at opnå en orgasme som kvinde er denne massage også god til det.

Fordi den er beregnet til af fjerne eventuelle blokeringer som skyld skam eller traumer omkring det at få en orgasme og derved også større energi og komme i kontakt med sin egen seksualitet.

Hvorfor Holistisk 

kropsmassage?

Her ser jeg på massage som en helheds oplevelse det vil være sig både, hvis det drejer sig om kropsmassage for smerter, spændinger, wellness, tantra og yoni massage. Massage er faktisk godt for de ting der er listet nedefor.

1.Bedre fysisk og psykisk velbehag

2.Styrker seksualitet og selv accept

3.Bedre koncentrations evne

4.Giver mere energi og overskud

5.Nedsætter humørsvingninger

6.Styrker immunforsvar

7.Styrker hjerne og hjerte

8.Virker smertestillende

9.Bedre søvn

10.Giver indre ro og afstressning

11.Løsner indre blokeringer

12.Hjælper til at mærke dig selv

13.Manglende lyst til sex

Her er et citat fra Lao Tzu"

when you touch one thing with Deep awareness, you touch everything. "

bottom of page